22 aug. 2012

A teeny-tiny haul

Ce face o persoană sănătoasă la cap când afară sunt 40 de grade? Stă acasă, sau la terasă, sau oriunde poate să se ascundă. Ce face o persoană puțin (citiți foarte) dereglată când afară sunt 40 de grade? Pleacă în oraș să caute standul Essence (care a fost cam dezamăgitor). Și de la o micuță și nevinovată vizită la standul Essence, totul s-a întunecat și nu îmi mai amintesc nimic. Glumesc. Sau poate nu, dar cert e că am ajuns acasă cu mai multe lucruri decât plănuisem inițial (ce surpriză).


De la Essence am plecat cu două oje: nr 42 Where is the party? și  nr 38 Choose me! (7 lei fiecare)

 
nr 42 Where is the party? 

O culoare absolut superbă, perfectă pentru toamnă. Am încercat să surprind efectul duochrome, dar arată mult mai bine în realitate decât în poze.

nr 38 Choose me! 

Această culoare îmi amintește de coada unei sirene. Dacă eu aș fi sirenă (yeah... keep dreaming) așa ar arăta coada mea :D


Mi-am mai cumpărat un set de 12 culori acrilice, un set de 3 pensule foarte subțiri, și un punctator cu două capete pentru că ”aveam nevoie” (never trust a girl on that).



Ultima oprire am făcut-o la standul Flormar, de unde am plecat cu două oje ( 10 lei fiecare) și un top coat matifiant (12 lei).


Nu știu de ce, dar oja nr 439 este foarte timidă și nu vrea să arate în poze așa cum este în realitate, adică un mov curat. Am încercat să o fotografiez cu bliț, fără bliț, în lumină naturală, etc și tot bate în albastru, așa că trebuie să mă credeți pe cuvânt când vă zic că în realitate e o nuanță perfectă de mov.

Asta-i tot ce am cumpărat ( deocamdată :)) )
I hope you enjoyed


XoXo
Sa Ra




Un comentariu:

  1. Interesante cumparaturi ai facut.
    "Choose me" e divina, nu ma mai satur de ea.:))
    Acel top coat matifiant imi trebuie si mie, trebuie sa ajung la un stand Flormar.;))

    RăspundețiȘtergere